Για την αποστολή των προϊόντων στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την υπηρεσία ACS και την Πόρτα Πόρτα των Ελτά Courier.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή, αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε κατά μέσο όρο σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες. Το site της COSA είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να υπολογίζει αυτόματα (μόνο για την Ελλάδα) τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με την βάση δεδομένων του να δίνει άμεσα σε εσάς το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που η αποστολή πρέπει να γίνει στο εξωτερικό θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε επαφή με εμάς.
Σε κάθε περίπτωση ο υπεύθυνος του COSA θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή.
Το COSA θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Παρακάτω είναι οι χρεώσεις και ο χρόνος παράδοσης:

 

Αθήνα - Αττική 2,60 €   για δέματα εως 2 κιλά . Για κάθε επιπλέον κιλό + 0,70€ / 1Kg 

Χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες

 

Υπόλοιπη Ελλάδα 2,60 €  για δέματα εως 2 κιλά . Για κάθε επιπλέον κιλό + 0,90€ / 1Kg
Χρόνος παράδοσης 1-5 εργάσιμες

Δυσπρόσιτες περιοχές: 2,60 €

 

Σε όλες τις αποστολές με αντικαταβολή,η χρέωση είναι 1,61 € επιπλέον. Πληρωμές μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας,καθώς και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό,δεν χρεώνονται με το κόστος αντικαταβολής.

 

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε  για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης,μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας. Σε άλλη περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα